Wendy van Dijk en haar echtgenoot Erland Galjaard verkeren momenteel in een heuse relatiecrisis. Onlangs kocht Galjaard een woning van 1,5 miljoen euro zonder Wendy hierbij te betrekken en recentelijk werd hij zelfs gespot zonder trouwring.

In 2019 heeft het paar al eens een serieuze relatiecrisis overleeft, toch is het volgens Story dit keer helemaal anders.

Zo zou Erland niet langer gedomicilieerd staan bij zijn vrouw maar zou hij zich onlangs hebben laten inschrijven in Rotterdam.

Het tweede grote en klaarblijkelijk onoverkomelijke verschil is de trouwring of eerder het ontbreken ervan. Tijdens al de moeilijke momenten dat het koppel in het verleden heeft gekend, is de trouwring steevast aan de hand van Erland gebleven. Het feit dat dit nu niet het geval is, spreekt volgens Story boekdelen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten