Zangeres Mieke kampt met zware gezondheidsproblemen, zo staat in Party te lezen.

“Er zit onder in mijn rug een tussenwervelschijf gekneld en die moet loskomen”, gaat ze van start. “Ik heb al weken afschuwelijke pijn.” Uit verdere onderzoeken bleek dat de zangeres een hernia heeft.

Geen al te beste timing want de drukste periode van het jaar komt eraan voor de zangeres. Onlangs moest ze zelfs twee optredens annuleren, iets wat nog nooit is voorgevallen in vijftig jaar carrière.

“Ik zou wel kunnen zingen maar door de pijn kan ik amper in en uit de auto. Als het een half uur of een uur rijden was had ik het gedaan.”

Een vaak voorkomende oplossing voor een hernia is een operatie ondergaan. Iets wat de zangeres liever wil vermijden aangezien ze mantelzorgster is van haar man Marc.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten