Recent suggereerde voormalig D66-voorman dat het misschien tijd wordt om langzaam een einde te maken aan de monarchie in Nederland. Dat deed hij tijdens de boekvoorstelling van ‘De Achilleshiel Van De Koning’.

Een mening waarvan huidig politiek leider van de partij Sigrid Kaag benadrukt dat dat absoluut geen partijstandpunt is. Volgens haar heeft de monarchie ook nog een groot draagvlak onder de bevolking.

En dat draagvlak is er zeker ook onder Bekende Nederlanders.

Een van de BN’ers van wie het koningshuis mag blijven is zonder twijfel presentator Humberto Tan. Volgens wat Party schrijft op basis van de verklaringen van Fiona Hering in LINDA., flirtte de presentator na een officiële gelegenheid zelfs openlijk met koningin Máxima.

“Toen Humberto tijdens een onderonsje Máxima continu aan het lachen maakte, kwam de koning poolshoogte nemen”, verklapt Hering. “Hij sloeg zijn arm om haar heen, voerde haar weg en sprak de wijze woorden: ‘Maar ze is mijn vrouw’”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten