Ondanks eerdere (valse) geruchten dat Marco Geeratz, de man van Chantal Janzen zou vreemdgegaan zijn met een andere vrouw, is het koppel erg gelukkig met hun groot gezin, zo staat in Party te lezen. Chantal heeft namelijk twee zoons, James en Bobby en Marco heeft zelf heeft met Esmée, Isaa en Zion nog drie kinderen uit een vorige relatie.

Bij haar groot samengesteld gezin heeft Chantal inspiratie opgedaan voor de Videolandserie ‘Een Grote Familie’. “Het is natuurlijk iets wat heel dicht bij mij staat door mijn eigen samengestelde gezin waar ik al zeventien jaar heel erg trots op ben”, gaat het tv-gezicht van start. “Als je dan weer een nieuw huishouden gaat vormen doordat één van de ouders een nieuwe partner krijgt, gaat dat nooit zonder de nodige strubbelingen, irritaties en stress, maar ook met geluk en komische momenten.”

Het is dan ook geen verrassing dat haar serie een erg groot succes was en werd verkozen tot beste dramaserie van 2023.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten