André Hazes heeft onlangs afscheid genomen van zijn manager Ricardo Klaverdijk. Ricardo, die ook manager is van Rachel, werd door de zanger aan de deur gezet nadat hij niet kon garanderen dat hij André boven zijn moeder zou verdedigen in de rechtszaal.

Klaverdijk zelf spreekt in Party over een ‘duivels dilemma’. “Het is alsof je tegen een kind zegt: ‘Papa en mama gaan scheiden en je moet nu kiezen tussen papa en mama’”, gaat de manager van start. “André kon niet anders dan zelf de knoop doorhakken.”

André betreurt dat het tot een breuk is gekomen tussen het tweetal. “Ik vind het vooral erg sneu voor Ricardo”, begint hij te vertellen. “Hij heeft hier niet om gevraagd, ik heb hier niet om gevraagd. Dus ik snap dat er in zijn hart van alles rondgaat. Ik vind het heel erg voor hem. Dat het eigenlijk voor hem is besloten.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten