Johan Derksen laat het misschien zo niet uitschijnen op tv, maar in het echt heeft de sportjournalist een erg klein hartje als we zijn oudste dochter Marieke mogen geloven.

In Story staat te lezen dat Marieke een erg moeilijke tijd doormaakte nadat haar moeder thuis van de trap viel en later aan haar verwondingen overleed. “Ik was net twaalf toen het gebeurde”, gaat ze van start in Story. “Maar het is mijn realiteit.”

Hoewel Johan plots alleen voor de opvoeding van zijn dochter stond, heeft hij deze taak volgens zijn dochter goed vervuld. Het ging het tweetal zelfs best goed af, zo geeft ze aan.

“Ik heb wel als kind elke band uit de jaren zestig live gezien, omdat Johan me naar elk optreden in elke schuur van Nederland meesleurde. Nu achteraf is dat fantastisch, maar toen dacht je: ah nee, daar staan we weer.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten