Onlangs liet René Froger optekenen dat hij gestopt zou zijn met zijn haar te verven en voortaan door het leven gaat met een witgrijze haardos. Iets wat collega-Topper Gerard Joling nog lang hoopt uit te kunnen stellen, zo kunnen we opmaken uit een interview met Weekend. Gelukkig lijkt een witgrijze haardos bij het tv-gezicht momenteel niet van toepassing, wat de vraag naar boven brengt of Geer zijn haar verft.

“Mijn haar verf ik niet”, gaat hij van start. “Ik spoel het af en toe en daardoor houd ik mijn grijze flanken.” Volgens Weekend gebruikt de zanger een tijdelijk uitwasbare haarkleuring om zijn haar er jeugdig te doen uitzien.

Toch doet Gerard veel meer dan af en toe een kleurspoeling om zijn haardos te verzorgen. Zo heeft hij er nooit een geheim van gemaakt dat hij al vijf haartransplantaties achter de rug heeft en zelfs overweegt om een zesde te ondergaan.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten