Maarten van Rossem is ondertussen al zestig jaar samen met zijn vrouw Winnie. In Nieuwe Revu doet de podcastmaker het verhaal over hoe hij de vrouw van zijn leven vond.

“We ontmoetten elkaar op een sinterklaaspartijtje voor studenten in december 1963”, gaat Maarten van start. “Daarna ging ze nog een tijdje naar Engeland en dan pas in de zomer van 1964 noemden we onszelf een paar.”

Volgens Maarten heeft zijn vrouw nooit echt bewust voor hem gekozen en was hij ook niet bepaald op zoek naar de liefde. “We vonden elkaar aardig en het liep gewoon zo. Vervolgens werd er door anderen geroepen dat we maar eens moesten trouwen en weer wat later kwamen er kinderen.” Een natuurlijke ontwikkeling van stappen die op elkaar volgen dus.

Toch is Maarten erg tevreden over hoe zijn leven is uitgedraaid. “We hebben het goed zo en onze kinderen zijn echte mengvormen van ons beiden geworden. Iets minder praatlustig, maar verder hebben ze veel van ons”, besluit hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten