Henny Huisman kijkt nog steeds met een brede glimlach op zijn gezicht terug op de opnames van Beter Laat Dan Nooit. Ook over Estavana Polman, die de reisleiding op zich nam, is het tv-gezicht erg te spreken, zo staat in Party.

“Met alle respect, dit bedoel ik niet slecht, maar als iemand als Jamai met mij op reis een interview had moeten doen…”, gaat Henny van start. “Terwijl die jongen hartstikke leuk presenteert hoor, maar zo iemand moet niet met ons als senioren mee.”

Volgens Henny moest de presentatrice van het programma een vrouw zijn. “In eerdere edities van ditzelfde programma is het ook al bewezen dat die formule aanslaat: een wat jongere, vlotte, bijdehante en goedgebekte jongedame die zich niet omver laat blazen door vier ervaren mannen.”

Ook over de verschijning van de presentatrice is Henny erg te spreken: “Laten we wel wezen, voor zowel de kijker als voor de deelnemers geldt: een mooi jurkje met blote schouders, dat geeft de burger moed!”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten