Het is geen geheim dat de Belgische prins Laurent, zoon van oud-koning Albert en oud-koningin Paola, niet altijd een al te goede band heeft met de rest van zijn familie. Zijn soms nogal ongelukkige uitspraken en daden hebben hen dan ook al meermaals in verlegenheid gebracht.

Maar desondanks is Laurent toch bijzonder trots op zijn nichtje, kroonprinses Elisabeth. De prins heeft dan ook alle vertrouwen in haar als toekomstige Koningin der Belgen. Dat schrijft Weekend.

“Dit lieve, jonge meisje spreekt vier talen perfect om te zien hoe ze zich ontwikkelt, op een goede manier”, zegt hij. “Op haar nog jonge leeftijd heeft ze al een sterk verantwoordelijkheidsgevoel”, aldus de trotse oom.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten