Gravin Eloise zou graag wat onbekender over straat kunnen lopen. Daarom droomt ze ervan om in het buitenland te kunnen gaan wonen. Al zal het niet in Duitsland zijn, want ook daar wordt ze stevig herkend.

“Tijdens een event in Berlijn was het een craziness met de paparazzi. Toen we aankwamen bij de rode loper waren de fotografen een beetje aan het chillen. Ineens was het flits, flits, flits. Mensen zeiden me dat ze daar voor mij waren en ik kon dat maar niet geloven. Het hele event werd ik gevolgd. Als ik naar de wc ging, stonden ze daar ineens. Overal waren flitsen. Of ik het leuk vond? Vooral weird”, klinkt het in Linda Meiden.

Volgend jaar trekt Eloise voor een half jaar naar New York om er te studeren en daar kijkt ze heel erg naar uit. Daar kan ze even als een volslagen onbekende over straat lopen.

“Het heeft natuurlijk wel voordelen om in de belangstelling te staan. Ik organiseerde het lustrum voor mijn vereniging en deed de pr. Als ik grote bedrijven mail voor goodiebags reageren ze meteen: ‘Gaan we doen’. Dat is omdat ik een blauw vinkje en een grote following heb.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten