Caroline van Eeden, de voormalige beste vriendin van Martien Meiland, vertelt in Party dat Maxime volgens haar de ergste Meiland is. Ze gaat zelfs zo ver om haar de duivel te noemen.

“Zij heeft haar moeder zover gekregen dat ze zijn begonnen met mij eruit te werken”, gaat ze van start. “Ze heeft de boel opgestookt.”

Toch neemt Caroline het voornamelijk Martien erg kwalijk dat hij nooit is opgestaan tegen de pesterijen van Maxime en Erica. “Dat vind ik zo hypocriet!”, gaat ze verder. “Hij heeft al dat gezeik meegemaakt. Toen die ruzie tussen Maxime en mij was ontstaan, heb ik hem gebeld. Toen riep hij door de telefoon: ‘Trut! Had dan gewacht tot ik terug was’.”

Volgens Caroline was het pas later tijdens het Televizier Ring gala dat iedereen terug een beetje bij zinnen was gekomen. “Daar heeft Martien luidkeels aan iedereen staan verkondigen dat ik uit de serie was. Daar hebben ze een heel mooi spel van gemaakt.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten