Sinds kort telt het gezin van zanger René Schuurmans een extra lid: Peppi MacKenzie, een ruwharige teckelpuppy. Peppi MacKenzie wordt zo al de zesde viervoeter in het gezin Schuurmans. Eerder hadden ze al twee Bullmastiffs en drie Engelse Bulldogs.

Nochtans had Renés vrouw Monic na het overlijden van hun laatste hond gezegd dat ze er nooit nog een zouden nemen: “Maar toen kwam ze bij een vriendin en die had een nestje jonge teckeltjes”, vertelt René aan Party. “Ik dacht toen al dat we weer een hondje gingen krijgen en jawel hoor: ‘Ik heb hem toch gekocht’, zei ze”, vervolgt de zanger. “Het is een cadeautje voor haarzelf, haha”

Het magazine wil nog weten hoe ze op de bijzondere naam Peppi MacKenzie kwamen: “Als ruwharige teckels ouder worden, krijgen ze een mooie snor. Ik denk dat Monic daarbij meteen aan iemand uit Schotland ofzo dacht en vandaar MacKenzie”, verduidelijkt René.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten