Wendy van Dijk is al een hele poos niet meer gespot aan de zijde van haar man Erland Galjaard, reden genoeg voor Party om zich de nodige vragen te stellen.

Na wat graafwerk is het weekblad te weten gekomen dat Erland een eigen woning zou gekocht hebben. Een luxe appartement in Rotterdam, volledig op zijn naam. In het verleden heeft Galjaard ook al woningen gekocht maar toen stond er steeds in de akte omschreven dat Wendy toestemming moest geven tot de aankoop. Een clausule die deze keer blijkt te ontbreken!

Wat wel in de akte staat te lezen is dat Erland zelf de woning zou gaan bewonen. Een bevinding die de geruchtenmolen uiteraard alleen nog maar doet aanzwengelen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten