Dave Roelvink heeft twee jaar geleden drank en drugs uit zijn leven verbannen. Helaas valt in Party te lezen dat de zoon van zanger Dries Roelvink onlangs hervallen is.

Gelukkig heeft Dave zich op eigen initiatief laten opnemen in een afkickkliniek in Zuid-Afrika vertelt de bezorgde vader. “We hebben hem gelukkig niet hoeven pushen, zoals je dat weleens hoort over verslaafde mensen die via een interventie min of meer worden gedwongen om aan zichzelf te werken.”

De zanger maakt zich wel de bedenking of het wel verstandig is dat Dave zijn carrière als dj nog verder blijft uitbouwen. “Misschien is het beter als hij daar mee stopt. Want bij dat soort optredens begint hij nooit voor twee uur ‘s nachts. Hij komt dan zo’n discotheek of andere gelegenheid binnen met allemaal gillende meiden voor zijn neus en iedereen heeft al een borrel en pilletje op. Dat is de kat op het spek binden.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten