“Wanneer krijgt Gerard Joling nu eindelijk nog eens een eigen tv-programma?” Deze vraag stelde de reporter van www.linda.nl aan de zanger. Een vaak gestelde vraag volgens Gerard.

“Ik heb een programma gemaakt, dat nooit is uitgezonden door RTL, helaas”, gaat de zanger van start. “Maar een programma moet ook echt bij me passen, vind ik. Ik ben niet hongerig als presentator, daar hoef ik ook niet van te leven.”

Om financiële redenen moet Gerard naar eigen zeggen niets meer doen wat hij niet wil. “Ik ben van huis uit geen presentator, dus als er een leuk programma komt en past bij mij: graag, maar ik heb niet op dagelijkse basis gesprekken met Peter van der Vorst.”

“Je moet ook niet vergeten dat er zo enorm veel presentatoren zijn bij RTL. Die alleen presenteren en er dus ook van afhankelijk zijn, neem ik aan.”

Gerard zelf geeft aan te kijken wat er op zijn pad komt. “Dat is een bijzondere positie en echt enorm luxe, maar dat is wat het is.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten