Het nieuws dat Marco Borsato dan toch vervolgt wordt, kwam ook bij zijn familie hard binnen. Toch blijven ze hem steunen en geloven ze in de waarheid en in het feit dat recht zal zegevieren.

Ook Jada Borsato, de dochter van Marco, is er zeker van dat alles goed komt. “De waarheid wint, daar geloof ik in”, deelt ze mee in een interview met Weekend.

Zonder twijfel heeft gans dit gebeuren ook een zware invloed op haar leven. “Ik probeer positief te blijven”, dat is wat mij hier doorheen sleept”, aldus Jada.

Gelukkig zijn er nog een aantal positieve dingen op komst voor haar die ervoor zullen zorgen dat ze alle miserie toch even aan de kant kan schuiven.

“Ik ga binnenkort mijn eigen single releasen, dus dat is heel spannend”, verklapt ze in Weekend. Het streefdoel is oktober of november. Het liedje gaat niet over haarzelf maar ze denkt wel dat heel wat mensen zich in het verhaal zullen kunnen herkennen. “ik ben lekker bezig met mijn eigen ding aan het doen en dat gaat helemaal goed”.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten