Prinses Ariane begint haar schooljaar aan het United World College in Italië, voor het eerst spreidt de jonge prinses haar vleugels en zal ze moeten leven zonder haar ouders.

Hoewel het voor veel studenten als een sprookje klinkt, studeren aan de Adriatische zee, zal het toch even wennen worden voor de jongste Oranje-telg. Zo zal ze haar kamer moeten delen met minimaal twee andere studenten en ook de sanitaire voorzieningen zijn gemeenschappelijk. Een heel verschil dus met de luxe en privacy die ze thuis gewend is.

Ook qua eten zal het even wennen worden voor de prinses, in tegenstelling tot in het paleis waar een privé-kok klaarmaakt wat de familie wenst te eten, is het hier eten wat de pot schaft, zo valt in Party te lezen.

Op een luilekkerleventje hoeft Ariane naar verluidt ook niet te hopen. Zo zou elke student een eigen taak hebben binnen het studentenhuis en wordt er van de leerlingen verwacht dat ze buitenschoolse activiteiten ondernemen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten