De fans zijn in rep en roer! Douwe Bob, die al eerder samen met zijn vader op het scherm verscheen, staat opnieuw in de schijnwerpers, deze keer als trotse vader. 

In een aanstaande documentaire wordt een onthullend beeld gegeven van het leven van de zanger, zijn muzikale reis, en zijn diepe band met zijn drie kinderen. Een bijzonder detail: Douwe heeft een liedje opgedragen aan zijn kinderen op zijn nieuwe album. 

Fans wachten vol spanning op deze emotionele reis waarin Douwe’s persoonlijke leven en carrière samenkomen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten