Normaal zou Duncan Laurence zijn album Skyboy in het voorjaar van 2023 uitbrengen. Even later gaf de zanger echter aan dat de release zou uitgesteld worden omdat hij mentaal uitgeput was.

“Ik zat in een heel hectische periode met mijn album dat zou uitkomen en op het songfestival waar ik Mia en Dion achter de schermen hielp, en ik merkte dat het me allemaal te veel werd”, gaat Duncan van start in Gracia.

De zanger had zo lang en met zoveel mensen aan dit album gewerkt dat hij naar eigen zeggen geen energie meer had om het naar behoren te kunnen promoten.

De energie die Duncan wel had, wou hij liever besteden aan de voorbereiding van zijn huwelijk. “Ik dacht: ik wil niet dat mijn trouwen een agendapuntje wordt dat ik even tussen alle promo door moet doen. Ik besloot daarom de release te verplaatsen naar het najaar.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten