Eenmaal je een gezegende leeftijd hebt bereikt, denk je natuurlijk al eens vaker na over de dood. Ook Ben Cramer staat al eens stil bij zijn eigen sterfelijkheid. 

“Dat komt natuurlijk ook doordat er veel mensen om me heen wegvallen. Soms, als ik ’s avonds niet in slaap kan komen, lig ik wel eens te malen. Zo van: die is er niet meer en die is er ook niet meer. Zowel mensen uit mijn eigen kring als bevriende artiesten”, zucht Ben in Party.

1 overlijden vond Ben ontzettend erg. Dat was het overlijden van collega Liesbeth List. Zij overleed aan het begin van de corona-epidemie in 2020.

“Ook als ik ’s ochtends de krant lees en overlijdensberichten zie staan, kijk ik die toch altijd even door. Gewoon om te zien hoe oud de verschillende mensen zijn geworden, die daarin staan. Op die manier ben je toch wel dagelijks met de dood bezig.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten