Sinds Rob de Nijs getroffen werd door de ziekte van Parkinson, is zijn gezondheid erg broos geworden. Zo kroop hij in april 2023 nog door het oog van de naald, nadat er meerdere longembolieën bij hem ontstonden.

Dat er door zijn ziekte steeds minder overblijft van de fiere man die hij eens was, vinden zijn naasten dan ook pijnlijk om te zien. Onder hen ook zijn ex-vrouw en vaste tekstschrijver Belinda Meuldijk. In Party vertelt ze wat het met haar doet om mee te maken hoe Rob steeds verder achteruitgaat.

“Ik vind het zo jammer om hem zo te zien”, bekent ze. “Ik had hem zo graag een oude statige heer willen zien worden. Hij wist hoe hij zich moest kleden en hij had een uitstraling… Als hij ergens binnenkwam, dan zag de mensen kijken”, mijmert ze trots. “Niemand zag een oude vent binnenkomen, maar een notabele man. Iemand die zich onderscheidde.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten