“Zijn naam is Klein maar zijn droom is groot”, zo schreef Joost Klein in zijn nummer “Droom Groot” en die grote droom blijkt nu eindelijk uitgekomen te zijn. De zanger is namelijk de Nederlandse vertegenwoordiger geworden voor het Eurovisie Songfestival, zo staat in Story te lezen.

Bij het jongere publiek is Klein ondertussen een gevestigde naam en ook op festivals is de zanger een graag geziene gast. Voor het iets oudere publiek is de zanger echter globaal genomen een nobele onbekende.

Dit heeft Joost echter nooit tegengehouden om grote uitspraken te doen. Zo vertelde hij bij zijn deelname aan De Slimste Mens in België dat hij zijn hotel in Zweden, waar het Songfestival zal plaatsvinden, al geboekt had.

Een erg mooie bekroning voor de getalenteerde artiest, vooral omdat hij een erg zware jeugd achter de rug heeft. De zanger verloor beide ouders op erg jonge leeftijd en is zelfs een tijd dakloos geweest.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten