In Weekend verklapt Martien Meiland dat hij geen schoonmaakster in huis wil omdat hij zelf zo graag schoonmaakt. “Ik lap altijd de ramen en elke dag ben ik aan het stofzuigen. Ik hou ervan!” Ook op het pension Code Rosé zal je Martien dagelijks zien schoonmaken, want ook daar gelooft de reality-ster dat alles wat je zelf doet, dat je dat beter doet.

Om deze reden staat hij er dan ook op om regelmatig zijn handen uit de mouwen te steken in het pension. “De hele maand heb ik daar het ontbijt gedaan, zowel door de week als in het weekend. Het is zó gezellig!”, gaat hij van start. “Ik sta dan rond vijf uur op, dan heb ik elke ochtend acht gasten. Kom ik kwart voor negen binnen, vraag ik of iedereen lekker geslapen heeft en om half tien mogen ze allemaal op de foto.”

Ondanks dat de mensen elkaar niet kennen, hebben ze sowieso een gemeenschappelijke interesse, iedereen komt namelijk om kennis te maken met de familie Meiland.

“En daardoor hebben ze het ook helemaal gezellig met elkaar”, besluit hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten