Maar liefst elf jaar lang hadden zangeres en presentatrice Patty Brard en haar enige dochter Priscilla geen contact meer met elkaar. Maar drie jaar geleden kwam het alsnog tot een verzoening en inmiddels zijn moeder en dochter weer twee handen op één buik.

Het hebben over de reden van hun jarenlange breuk, doen ze liever niet. Al vertellen ze in Libelle wel openhartig over wat je vooral níét moet doen wanneer een onderbroken contact zich herstelt: “Je mag vooral niet denken: we moeten tien jaar inhalen, dat kan namelijk niet”, benadrukt Patty.

“Vooral niet krampachtig zijn. Als ze stil is, is er niet per se iets. Als ze twee dagen niet belt, is dat normaal. In het begin had ik nog wel zoiets van: aah, mijn kind is terug!”, vervolgt ze. “Maar ze is wel tien jaar ouder geworden, hè. Ik kreeg geen kind terug, maar een volwassen vrouw. Met haar eigen leven waar ik me niet tegenaan moet bemoeien.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten