Eén van de mooiste en langdurigste showbizzkoppels in Nederland bestaat zonder twijfel uit René en Natasja Froger. In Story vertelt Natasja hoe de vonk tussen het paar oversloeg.

Het koppel leerde elkaar kennen in 1987 tijdens de Europacup II-finale tussen Ajax en Lokomotiv Leipzig in Athene. Natasja was op dat moment Martinair-stewardess en vloog regelmatig met Ajax mee naar Europese wedstrijden. René daarentegen werd uitgenodigd om een voetbalwedstrijd tegen de pers te spelen, niet wetende dat zijn toekomstige vrouw aan de zijlijn ging staan.

“Het was die middag 35 graden en er was geen drinken geregeld” gaat Natasja van start. “Toen ik dat in de gaten kreeg, besloot ik een taxi naar een snackbar te pakken en sloeg daar liters drinken in. Ik kwam terug met een jerrycan water en blikjes cola en sinas.”

Hoewel het hele team erg blij was met de verfrissing, bleek René toch net iéts blijer te zijn en besloot een praatje te slaan met de mooie stewardess. Wat er daarna gebeurde is uiteraard geschiedenis.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten