Ondanks dat hij stilaan de 80 nadert, denkt zanger George Baker er nog lang niet aan om het podium vaarwel te zeggen. Daarvoor treedt hij nog veel te graag op. Al dreigden heftige longproblemen ten gevolge van een covid-besmetting wel roet in het eten te gooien.

Gelukkig kwam hij er weer bovenop, met dank aan zijn gezonde levensstijl. De zanger is dan ook een fervent wandelaar: “Zo kreeg ik mijn conditie terug. Behalve dat hij dagelijks een 7 à 8 kilometer wandelt, let George er ook op dat hij gezond eet. Dat vertelt hij in een gesprek met Party.

“Mijn vrouw is Indisch, dus we eten ook veel Indisch, dat is sowieso gezond. Verder eet ik veel groenten en fruit en niet te veel vlees. Twee keer in de week ofzo. En een stukje vis”, zegt hij. “Eén keer in de maand gun ik mezelf junkfood, zoals shoarma of kebab, met knoflooksaus. Verder eet ik ook elke dag na mijn ontbijt een stukje chocola bij mijn koffie. En ik rook ook nog steeds sigaren af en toe. Bijvoorbeeld na een optreden. Maar een sigaar inhaleer je niet, hè?”, lacht George.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten