Charlotte heeft woensdagavond twee namen mogen doorgeven in de dagboekkamer en daar had zij het lastig mee. Charlotte kon Jason niet nomineren, die was via een spel namelijk al genomineerd. De keuze die Charlotte moest nemen was niet makkelijk, want zij kon niet anders dan iemand uit haar eigen kamer op de lijst te zetten.

Hoewel de blauwe kamer zich stoorde aan het feit dat er in rood en blauw gedacht werd, deden zij de afgelopen weken net hetzelfde als de rode kamer. De pot verwijt de ketel …, u weet wel. Maar goed, terug naar de dagboekkamer.

De kans is bijzonder groot dat Charlotte voor Bart en Ali is gegaan. Bart was afgelopen week nog favoriet bij de genomineerden. “Bart zou het niet erg vinden mocht hij moeten vertrekken. Ik heb ook nog eens een mindere klik”, vertelde Charlotte nadat zij de nominaties uitgesproken heeft.

De derde genomineerde is wellicht Ali en die zou wel eens zwaar gekwetst kunnen zijn omdat hij naar eigen zeggen al zoveel voor Charlotte heeft gedaan.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.

Een reactie achterlaten