Het was even schrikken toen Sophie, de echtgenote van Xander de Buisonjé onlangs op Instagram aangaf dat ze een moeilijke periode achter de rug had en daarom besloot om dingen anders te doen. Veel mensen hadden het vermoeden dat Sophie verwees naar een mogelijke relatiecrisis.

Niets blijkt echter minder waar te zijn, zo geeft Xander aan in Story. “Sophie heeft een moeilijke tijd achter de rug omdat ze heel veel op haar schouders heeft gekregen. Dat zorgt er nu voor dat ze een stapje terug doet en even geen yogalessen geeft. Tussen ons is alles goed.”

Xander verwijst daarmee naar de gezondheidstoestand van de moeder van Sophie die onlangs erg ziek werd. Ook maakte oudste zoon Dex onlangs de overstap naar de middelbare school, al deze veranderingen werden Sophie even te veel.

Gelukkig heeft Xander meer tijd vrijgemaakt in zijn agenda voor zijn gezin. “Da’s helemaal niet erg, want zij heeft mij ook weleens door mijn mindere tijden heen geholpen… Dat doe je als je samen bent”, besluit hij vastberaden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten