Hoewel Wendy van Dijk de dag van vandaag niet op een Euro hoeft te kijken, is dit ooit anders geweest, zo vertelt het tv-gezicht in Party.

“Mijn moeder maakte zelf kleding voor mij, er was echt geen geld om kleren te kopen”, gaat Wendy van start. “Op een dag was er zelfs geen geld meer voor eten!”

De BN’er herinnert zich nog dat haar vader toen naar de supermarkt is gegaan, heel de kar had volgeladen met eten en vervolgens zonder betalen de winkel is uitgevlucht. “Ik weet dus heel goed hoe het is om weinig geld te hebben”, geeft Wendy aan.

“Maar we hadden gelukkig altijd elkaar, dat was het belangrijkst”, besluit ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten