In Story staat te lezen dat Marco Borsato langzaamaan zijn leven terug op de rails aan het krijgen is. Zo zou de zanger zich onlangs uitstekend vermaakt hebben in Londen.

Marco werd namelijk uitgenodigd door zijn goede vriend IJsbrand Chardon, die in Londen aanwezig was voor een wereldbekerwedstrijd vierspannen. Marco zou zich sinds kort interesseren in het paardenmennen en post af en toe ook filmpjes hiervan op sociale media.

De zanger voelde zich duidelijk als een kind in een snoepwinkel in de backstage. Borsato snuisterde enthousiast rond en liep constant met zijn camera in de aanslag.

Luca, de zoon van Marco is in ieder geval erg trots dat zijn vader zich niet langer verstopt en terug onder de mensen komt. Ook de directe omgeving geeft aan erg blij te zijn dat ze Marco, na deze moeilijke periode, terug meer over de vloer krijgen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten