Caroline van Eeden, de voormalige beste vriendin van Martien Meiland, kreeg in 2019 van de producent van Chateau Meiland een vakantie cadeau, zo staat in Weekend te lezen. Een mooie geste zou u denken, was het niet dat deze reis eigenlijk een plannetje was om Caroline het land uit te krijgen.

De timing van de vakantie liep namelijk juist samen met de uitreiking van het Televizier Ring-Gala.

“Ik mocht twee weken met een vriendin op vakantie waarheen ik wilde”, gaat Caroline van start. “Toen ben ik één week met een vriendin all-inclusive naar Turkije gegaan. Ik zou zo toch op tijd terug zijn voor het gala.”

Tot ze op een bepaald moment een berichtje van Martien kreeg “Jij hoeft niet naar het gala te komen, en als je komt, negeer ik je. En ik hoef je nooit meer te zien.”

Caroline is toen nog een weekje langer in Turkije gebleven. “Ik heb op mijn slaapkamer naar het gala gekeken. Ik voelde me vreselijk.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten