Alles bij elkaar zingt zangeres Maggie MacNeal intussen al 52 jaar. En als krasse zeventiger treedt ze ook niet al te vaak meer op, op een paar vaste afspraken en af en toe eens een theatertournee door Vlaanderen met een paar Vlaamse collega’s, na.

En meer hoef ook absoluut niet meer voor haar, zo maakt ze duidelijk tegenover de reporter van het magazine Party. “Ik zing nu al 52 jaar, alles bij elkaar. Het moet maar eens mooi geweest zijn”, klinkt het.

“Financieel is het ook niet meer nodig om te werken”, vervolgt ze. “Ik hóéf dus ook niet meer, ik heb genoeg gespaard”, besluit de zangeres.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten