John de Bever, de populaire Nederlandse zanger, is nog steeds in rouw na het tragische verlies van zijn vader afgelopen juni. 

Terwijl hij elke dag bij zijn vader op bezoek ging en hem als zijn rots en held beschouwde, moet hij nu de leegte in zijn hart en leven confronteren. Maar John staat niet alleen in zijn verdriet. Zijn echtgenoot Kees en verrassend genoeg, zijn goede vriend Johan Derksen, zijn er om hem te steunen. 

Derksen; vaak beschouwd als de ruwe bolster van de voetbalwereld, heeft zich ontpopt als een onverwachte pilaar van kracht voor John, waardoor hij zich een beetje minder verloren voelt in deze donkere tijden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten