Bij een televisieprogramma wordt er natuurlijk heel veel gemonteerd en weet je nooit exact op voorhand wat er zal uitgezonden worden. Dat is zeker het geval bij een programma als ‘De Mol’. Een van de deelnemers van dit jaar is Tooske Ragas. Ook zij is benieuwd hoe ze zal overkomen op televisie.

“Wat ik heb geleerd over mezelf, is dat ik redelijk fanatiek ben in spelletjes. Dus het zou kunnen dat je daar iets van te zien krijgt. Hoe zich dat uitte? Dat ik me er helemaal in stortte. Bij ‘WIDM’ moet je natuurlijk alles onthouden. Dus ik schreef de hele tijd alles op in mijn Mollenboekje. Anderen viel het ook op dat ik daar heel georganiseerd mee omging”, lacht ze in Veronica Magazine.

Kritiek die tijdens elk seizoen van ‘WIDM’ terugkomt is dat veel mensen zich afvragen wie toch al die kandidaten zijn. En ook Tooske moet toegeven dat ze een aantal mensen heeft moeten googelen omdat ze hen niet kende.

“Je hoort de namen vlak voor vertrek, dus je krijgt dan net de gelegenheid om uit te zoeken wie wie is. Ik herkende er een paar, maar bij enkele kandidaten dacht ik: oké, en wie ben jij?”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten