André Hazes is blij dat zijn ‘roerige twintiger jaren’ bijna achter de rug zijn. Wat drank, drugs en vrouwen betreft maakte hij van die jaren dan ook echt een puinhoop, al is hij wel dankbaar voor de ervaring die ze hem gegeven hebben. Toch zal hij zijn ‘wilde jaren’ nog één keer onder ogen moeten zien: wanneer hij het gesprek aangaat met zijn zoontje Dré om hem een en ander uit te leggen.

“Ik kijk niet uit naar dat gesprek”, geeft André met een vertwijfelde glimlach toe aan de reporter van Weekend. Al beseft de zanger dat het niet al te lang meer zal duren voor hij dat gesprek ook effectief moet aangaan.

“Dré kan nu al lezen en wat hij vaak doet is ‘André Hazes’ intoetsen op Google. Ik zie dan weleens wat foto’s met vrouwen voorbij komen en je kan nu nog dingen verhullen door te zeggen: ‘Dat zijn foto’s met fans.’ Maar op een gegeven moment gaat ‘ie dat wel doorkrijgen”, weet André.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten