In Alkmaar staat een bijzondere woning te koop. Het gaat om het voormalige landhuis van zanger Marco Borsato. Marco verkocht de bijzondere woning 23 jaar geleden aan zijn moeder Mary, nadat hij met zijn inmiddels ex-vrouw Leontine en hun drie kinderen Luca, Senna en Jada naar een villa in het Gooi verhuisde.

Maar nu doet Mary het pand dus van de hand. Voor een vraagprijs van 769.000 euro. En dat is, zo vindt Party, niet eens zo gek veel als je bedenkt wat de koper voor deze prijs allemaal krijgt.

Het vrijstaande landhuis heeft een woonoppervlakte van 143 vierkante meter en telt in totaal vier kamers, waaronder 3 slaapkamers en een badkamer. Dit alles is verdeeld over twee woonlagen en een zolder. Andere troeven zijn onder andere de open luxe keuken, de hoge open ramen die prachtig uitzicht op de uitgestrekte weilanden bieden, de grote tuin met zonneterras achteraan en de mogelijkheid om op eigen terrein te parkeren.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten