Lenny Kuhr, die in 1969 het Songfestival won voor Nederland, is inmiddels de 70 al even voorbij. Toch houdt dat haar niet tegen om nog steeds stad en land af te reizen voor de muziek. Aan stoppen met zingen heeft ze dan ook nog nooit gedacht.

“Stoppen met zingen is geen optie”, klinkt het in Party. “Wel heb ik eens geopperd om geen drie optredens per week meer te doen. Dat is namelijk wel veel. Vooral als je een beetje verkouden bent, dan heb je net geen tijd om te herstellen”, vervolgt ze.

Als ze niet verkouden is, zou Lenny gerust nog vier of vijf optredens per week aankunnen. Toch is het een bewuste keuze om dat niet te doen: “Naast het optreden heb je als muzikant nog veel meer dingen te doen: liedjes opnemen, repeteren, interviews geven, en nog zoveel meer. Het is een fulltime job”, verzekert Lenny.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten