Sieneke Peeters draait ondertussen al zo lang mee in de Nederlandse showbizz, dat je haast zou vergeten dat de zangeres in 2010 is doorgebroken door haar deelname aan het Eurovisie Songfestival in Oslo.

Na haar kappersopleiding werd de achttienjarige ontdekt door niemand minder als Marianne Weber. Vanaf toen ging haar carrière als een sneltrein en al snel mocht ze Nederland vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival met het nummer “Ik ben verliefd / Sha-la-lie”.

Deze verantwoordelijkheid kwam echter veel te snel voor de onervaren Sieneke, die daarvoor enkel nog maar had opgetreden op familiefeestjes. Wat volgde waren bakken kritiek vanuit het Nederlandse volk. “Ik weet nog dat ik ergens las dat ik te oubollig en nietszeggend was. Dat was flink slikken”, gaat Sieneke van start in Story. “Het is nooit leuk om kritiek te krijgen, zeker niet als je nog in een fase van je leven zit waarin je het zelf ook allemaal nog niet precies weet.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten