Iedereen heeft dromen, iedereen heeft ambities, iedereen wil graag nog iets verwezenlijken in zijn leven. Ook Samantha Steenwijk heeft ambities. Al wil ze zich niet te veel opleggen.

“Ik wil mezelf geen dingen opleggen want daar heb ik niet zoveel zin in. Dan behaal je je doelen niet. En het leven is al moeilijk genoeg”, klinkt het in Weekend.

Toch legt Samantha zich heel vaak dingen op, want grenzen moet je kunnen verleggen. Maar ze probeert er geen periode op te plakken waarin ze die doelen moet behalen.

“Natuurlijk heb je altijd dromen, zoals zingen bij Holland zingt Hazes, maar niet dat dit per se volgend jaar moet uitkomen. Dat moet een keer gebeuren, maar wanneer, dat zien we wel.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten