7 jaar geleden vroeg Erik Zwennes zijn vriendin Roxeanne Hazes ten huwelijk. De twee zijn nog altijd niet getrouwd, maar in tegenstelling tot de voorbije jaren zitten ze nu opnieuw in een fase waarin trouwen hen toch heel leuk lijkt.

“Het hoeft geen groots festivalachtig feest meer te zijn. Gewoon trouwen in het gemeentehuis met een handjevol mensen en daarna lekker uit eten”, klinkt het bij Rox in Party.

Een trouwdatum heeft het koppel nog niet, al beseffen ze heel goed dat ze toch beter een datum zouden vastleggen. Anders komt het er waarschijnlijk niet van.

“En ik wil het echt wel. Het lijkt me heel bijzonder als ik naast mijn eigen achternaam ook de naam van mijn twee jongens krijg.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten