Hopelijk blijft het duren

Het is de laatste tijd niet altijd rozengeur en maneschijn in het leven van Rob Kemps. Hij en zijn partner Miriam zijn nog niet zo heel lang uit elkaar en een relatiebreuk is nooit leuk om te verwerken.

Hoewel de twee beweren in alle vriendschap uit elkaar te zijn gegaan, beweren kwatongen toch het omgekeerde. Zo wordt er schande gesproken over Rob dat hij de moeder van vier kids had  verlaten, schrijft Party.

Rob zou het de laatste tijd erg gezellig hebben gehad met één van zijn achtergronddanseressen. Maar of dat de echte reden van de breuk is, dat is niet geweten. Al zijn er ook vermoedens dat het Rob gewoon allemaal naar het hoofd is gestegen.

Rob heeft altijd een gunfactor gehad, eentje die wel ten val kwam nadat bekend raakte dat hij tijdens zijn presentatie van ‘De 10 vragen’, de vragen via een oortje kreeg ingefluisterd.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten