De bekendste hit van René Schuurmans is zonder twijfel ‘Laat de zon in je hart’. Het nummer wordt nog elke dag heel vaak beluisterd en aangeklikt en is zijn grootste hit van alle nummers die hij al heeft gemaakt.

“Ik heb soms zomaar in één keer een liedje in mijn hoofd dat ik zelf verzin. Ik had dat al toen ik vroeger in het middelbaar naar school fietste. Ik dacht dat iedereen dat had, maar dat bleek dan toch niet zo te zijn”, vertelt Schuurmans in Party.

Maar er is nog meer leuk nieuws voor René. Hij kan vertellen dat er gezinsuitbreiding heeft plaatsgevonden binnen hun gezin. Nee, er is gene baby geboren, maar wel een ruwharige teckel.

“Kort geleden is Peppi MacKeznzie bij ons gekomen. Op een gegeven moment hadden we twee Bullmastiffs en drie Engelse Bulldogs tegelijk. In de loop der jaren zijn die één voor één gaan hemelen.”

De vrouw van René had al gezegd dat ze nooit nog een hondje zouden nemen. Maar toen ze op bezoek ging bij een vriendin veranderde ze van gedacht..” Maar toen kwam ze bij een vriendin en die had een nestje jonge teckeltjes…ik dacht toen al dat we weer een hondje gingen krijgen en jawel hoor. Het is een cadeautje voor haarzelf.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten