In Story staat te lezen dat Rachel Hazes de grote droom van haar overleden echtgenoot André Hazes gaat vervullen. De weduwe gaat namelijk een horecagelegenheid in het Zuid-Spaanse La Carihuela, een gedeelte van Torremolinos, starten.

“Al jaren wil ik dat realiseren”, gaat Rachel van start. “Toen ik hoorde dat Melanie Beense, de dochter van volkszanger Peter Beense, haar brasserie in La Carihuela wilde verkopen, viel alles samen!” De brasserie van Melanie is uitgegroeid tot een waar begrip bij Hollandse vakantiegangers.

Rachel kan niet wachten tot ze haar eigen Casa Hazes kan openen. Momenteel staat als richtdatum 10 februari 2024 ingepland. “Dat betekent dat ik daar ook voor een groot deel ga wonen. Ik heb nog geen huis gevonden, maar ik ga daar nu wel naar op zoek”, besluit ze vol enthousiasme.

Toch zal Rachel nog meermaals in Nederland te spotten zijn, aangezien ze hier nog steeds haar bedrijf Melvin Produkties heeft.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten