Twee jaar geleden heeft Nino Wilkes, de toenmalige manager van Rachel Hazes maar liefst 70.000 euro ontfutselt van de weduwe. Een misverstand te wijten aan zijn onervarenheid klinkt het bij de stiefzoon van ex-voetballer Patrick Kluivert.

Deze opmerking schiet echter bij Rachel in het verkeerde keelgat. “De misverstanden waarover hij het heeft, betreffen geldopnames en overmakingen door Nino van mijn bankrekeningen ten gunste van zichzelf voor in totaal bijna 70.000 euro”, gaat ze van start in Party. “Dat is gewoon pure diefstal en geen misverstand of onervarenheid.”

Het was de boekhouder van Rachel die de fraude aan het licht bracht.

Dat hij hand in eigen boezem heeft gestoken is eveneens een leugen volgens Rachel “Nino toonde geen enkele vorm van berouw of empathie en heeft nimmer zijn excuses aan mij aangeboden.”

De weduwe van André verklaart zelfs geluidsopnames te hebben van Nino en zijn familie waarin hij alles bekend heeft.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten