Rachel Hazes, de weduwe van de betreurde muzikale volksheld André Hazes sr., beschuldigd haar ex-manager Nino Wilkes ervan haar voor een bedrag van 70.000 euro bestolen te hebben. Nino ontkent op zijn beurt een dief te zijn en omschrijft de hele zaak als een “misverstand”, te wijten aan zijn “onervarenheid”. “Leugens”, aldus Rachel.

De diefstal waarvan sprake dateert al van twee jaar geleden. In eerste instantie zag Rachel af van een aangifte omdat Nino de (stief)zoon van haar boezemvrienden Rossana en Patrick Kluivert is. Bovendien bezorgde Patrick Rachel haar geld integraal terug. Al blijft van de vriendschap tussen de Hazes-weduwe en de Kluiverts intussen nog maar bitter weinig over. Die laatsten lieten zelfs nooit meer iets van zich horen.

En dus overweegt Rachel nu om alsnog aangifte te doen tegen Nino, zo zegt ze in Party. “Dat hij de hand in eigen boezem heeft gestoken is een leugen. Nino toonde geen enkele vorm van berouw of empathie en heeft nimmer zijn excuses aan mij aangeboden”, zegt Rachel. “Omwille van mijn vriendschap destijds met Rossana en Patrick heb ik toen afgezien van een aangifte. Maar inmiddels overweeg ik die alsnog als Nino volhardt in zijn leugens”, besluit de weduwe Hazes.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten