Net zoals veel leden van de koninklijke familie heeft prinses Margarita de Bourbon de Parma een grote passie voor paarden. Niet alleen is ze bestuurslid van “Jumping Amsterdam” en van “Paard verbindt” maar is ze ook beschermvrouwe van het “Young Leaders Programma”, dat jonge kinderen helpt in hun ontwikkeling rondom het paard.

“Ik ben een echt paardenmeisje”, geeft de prinses toe in Weekend. “Mijn allereerste herinnering aan paarden is dat ik binnen speelde en buiten hoefgetrappel hoorde, er kwamen paarden aan.” Wanneer Margarita dat geluid hoorde, kon ze niet binnenblijven en moest ze wel gaan kijken. Een gevoel dat nooit is weggegaan.

“Paarden zijn voor mij een van de mooiste dieren die er zijn”, rondt ze af.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten