Prinses Mabel

Nicoline Wisse Smit, het twee jaar jongere zusje van prinses Mabel, deelde begin 2023 verschrikkelijk nieuws met de wereld. Er zou namelijk een agressieve tumor gevonden zijn in haar lichaam en helaas was deze al in een vergevorderd stadium.

Ondanks alles hield Nicoline zich steeds kranig en besloot ze volop het gevecht aan te gaan met deze verschrikkelijke ziekte. “Als patiënt heb ik besloten en gekozen dat ik wil begrijpen waaraan ik lijd en hoe de ziekte werkt”, zo staat te lezen in Story. “Ik wil mijn artsen boven de tafel in de ogen kunnen kijken en met ze communiceren.”

Helaas overleed de zus van Mabel op 12 november 2023, vijftien dagen voor haar 53ste verjaardag. De familie besloot echter het overleiden in intieme kring te verwerken en het nieuws zo lang mogelijk binnenskamers te houden.

De redactie wenst Mabel, haar familie en de vrienden van Nicoline veel sterkte in deze moeilijke periode.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten