Prinses Beatrix charmeerde onlangs de bevolking van Aruba en Curaçao tijdens een bezoek aan de eilanden, zo staat in Party te lezen.

Niet alleen wandelde de prinses op haar gezegende leeftijd vlot over ongelijk, rotsachtig terrein, ze nam ook de tijd om tijd door te brengen met de lokale bevolking. Zo volgde ze in een schooltje een les over het gevaar van milieuvervuiling en genoot ze van allerlei kinderliedjes die de leerlingen zongen.

Dit kon duidelijk op veel sympathie van de lokale bevolking rekenen want de prinses hoeft in principe deze uitstappen niet meer te maken maar besloot dit toch te doen uit persoonlijke interesse. Iets wat erg duidelijk werd aangezien de prinses niet alleen gefascineerd aan het luisteren was maar zelfs zaken kon aanhalen die ze geleerd had van vorige bezoeken aan de eilandengroep.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten