Van een huwelijk komt een huwelijk staat in Weekend te lezen. Als dit effectief de waarheid is, dan is er onlangs misschien wel een zaadje gepland voor het huwelijk van Amalia. De prinses was namelijk te gast op het huwelijk van prinses Victoria van Hohenlohe-Langenburg.

Aangezien royals natuurlijk niet zomaar kunnen tinderen, wordt een huwelijk vaak aanzien als een levensechte tindersessie voor de koninklijke familie. Geen overbodige luxe zo blijkt want de prinses zou maar wat graag iemand naast zich hebben, volgens een aantal bronnen. Een partner zou haar namelijk kunnen helpen om te groeien in haar rol en haar meer zekerheid geven.

Toch is de prinses erg kieskeurig en zou ze niet gemakkelijk op Nederlandse jongens vallen omdat deze over het algemeen niet erg galant zijn. Duitse jongens daarentegen zijn volgens Amalia hier iets meer bedreven in.

Nu maar afwachten of ze inderdaad een leuk contact aan het huwelijk heeft overgehouden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten